Lähiaikoina on ollut aika hiljaista. Samat ajatukset pyörii päässäni kuin aina ennenkin. Turhaan niitä kirjoittaa uudelleen ja uudelleen. Tai ehkä sitten kun ahdistus kasvaa tarpeeksi suureksi.

Nyt voisin sitten kirjoitta firman pikkujouluista.. Olo ei ollut kaikista paras, sillä flunssa ja K vaivasivat. Päädyin kuitenkin juomaan niin paljon että oksensin. Onnistunut ilta siis?
Ilta oli kyllä mukava, oli hyvää seuraa, juomaa ja ruokaa MUTTA esimieheni joka on naimisissa ja pienen lapsen isä, "lähenteli" minua. Suoraan sanottuna tämä ei ollut mikään yllätys minulle, sillä olen jo jonkin aikaa aistinut esimieheni mahdollisen kiinnostuksen.

Illan aikana esimieheni hakeutui läheisyyteeni, silitteli hiuksiani, kosketteli (tosin ei mitään arkoja alueita, vaan käsiä, olkapäätä, selkää jne.), suuteli otsaani, halasi.. Hän myös ehdottomasti halusi lähteä samalla taksilla kuin minäkin. Pyyteli taksissa vielä jatkoillekin kun vaimo oli viikonlopun lapsen kanssa poissa. En kuitenkaan lähtenyt, vaan vetosin että minun on nyt pakko mennä kotiin sillä eläimeni X ei ole saanut ruokaa kuin viimeksi aamulla, ja kello on nyt 4 yöllä.

Voin kyllä myöntää etten tehnyt mitään, että lähentely olisi loppunut. Oli mukava saada huomiota mieheltä, sillä yksin oleminen on perseestä. Toisaalta, myös se että eräät työtoverini tuntevat esimieheni vaimon sekä se, että joudun tapaamaan miehen maanantaina töissä, hillitsivät minua omalta osaltaan. Kuitenkin humalaisessa takaraivossani kutkutti ajatus lähteä hänen mukaansa. Mies on kuitenkin komea, sekä voisin sanoa myös "makuuni sopiva".
Katsotaan nyt miten seuraavat firman juhlat sujuvat..

Maanantaina kohdatessani miehen, tunnelma ei ollut lainkaan kiusallinen. Onneksi.

Jos joskus löydän itselleni miehen, en todellakaan haluaisi että hän pyytää pikkujouluissa jatkoille nuorta naista työpaikaltaan. En tosiaankaan.