On taas aivan liian paljon aikaa ajatella. Ajatukset pomppivat aiheesta toiseen, ja välillä tuntuu että aivoni käyvät liiankin kovalla teholla.

Tulin ajatelleeksi ajan käyttämistä. Mihin se aika oikein kuluu? Harvemmin saan mitään kunnollista aikaiseksi.

Jos viikossa on 7 päivää, se tarkoittaa että viikossa on 168 tuntia. Se aika vain on, sitä ei saa vähennettyä, eikä lisättyä vaikka kuinka haluaisi.

168 tunnista käytän 40 tuntia töissä, eli jäljelle jää 128 tuntia.

Työmatkoihin (yhteensä) menee noin 45 minuuttia päivässä. Se tekee taas 3 tuntia 45minuuttia, eli jäljelle jää 124 tuntia 15 minuuttia. (Mutta mitä jos työmatkoihin menisi tunti suuntaansa, se taas tekisi 10 tuntia pelkästään autossa/julkisissa istumista viikossa).

Nukun yössä keskimäärin 8,5 tuntia (tarvitsisin vieläkin enemmän) joka tekee viikossa 59 tuntia ja 30 minuuttia. Jäljelle jää aina vain vähemmän aikaa, 64 tuntia ja 45 minuuttia.

64 tunnin ja 45 minuutin tulee sisältää kaikki "ylimääräiset" ja pakolliset toiminnot, kuten peseytyminen, syöminen, wc käynnit yms. Aikaa jää siis aina vain vähemmän ja vähemmän itseensä ja muihin itselle tärkeisiin asioihin käytettäväksi.

64 tuntia 168 tunnista on aika vähän. Se on vain reilu 2 vuorokautta. Voisin siis viettää vain vaikka lauantain ja sunnuntain pelkästään siihen mitä haluan tehdä, alkuviikko menee pakollisten asioiden hoitamiseen. Ja näinhän se todellisuudessa meneekin. Maanantaista perjantaihin töissä, ja viikonloput vapaana.
Kuinka paljon on järkeä elää vain viikonloppuja varten. Se tarkoittaa että 5/7 osaa viikosta on pelkkää odottelua. Ja mitä/miksi minä oikeastaan odotan? En tosiaankaan tiedä.

Noh, eipä tässäkään tekstissä taas ollut paljoa järkeä. On vain liikaa aikaa ajatella.