Voi perkeleen perkele. Näyttää erittäin pahalta seuran saaminen huomiseksi illaksi :( Vittu.
Kahden kuukauden odotus, ja mitä miten käy? Jos menen, menen yksin. Kiitos kaverit, näin ne asiat kuuluukin hoitaa.
Kaikki hyvät ystävät on käyty läpi, kaikki kaverit joihin olen yhteyksissä vain silloin tällöin, sisarukseni ja jopa K. Miten voi käydä näin? Ihmisiä joilta kyselin, oli kuitenkin 10-20 välillä.
Onko kyse siitä etteivät he halua lähteä kanssani, vai siitä että heillä on oikeasti "hyvä syy"? En tiedä. Sen kuitenkin tiedän että tämä kyllä muistetaan (julmaa, mutta minkäs teet..).

Olenkin nyt harkinnut meneväni yksin. Kyse on vain siitä että uskallanko lähteä yksin? "Kehtaanko" lähteä paikkaan joka on täynnä ihmisiä, yksin? Miten käy kun lähden pöydästä hakemaan juotavaa? Pöytä menee muille? Entäs jos haluan lähteä tupakalle kun lasi on vielä puolillaan? Juon lasin tyhjäksi, tai sitten jätän sen niin etten hae sitä enään uudelleen.
Entä jos lähden ja istun koko illan yksin? Kukaan mies tai nainen ei halua jutella kanssani? Ihmiset tuijottavat? Olen vain hiljaa koko illan, ja manaan pään sisällä vittua kuinka pitikään olla niin tyhmä ja lähteä yksin. Tai entäpä jos näen joitain puolituttuja ja päädyn keskustelemaan heidän kanssaan? "Kenen kanssa sä tulit?" "Yksin, kun kukaan ei halunnut/päässyt lähtemään" "..Aijaa.."
Osoittaisiko se sitten rohkeutta, vai sitä "ettei minulla ole" ystäviä?

Toisaalta voisihan ilta mennä ihan nappiinkin, ja löytäisin itselleni mukavaa miespuolista seuraa jonka kanssa voisi lähteä viettämään omia jatkoja. Tämä on se ajatus joka kiehtoo, sekä asia minkä vuoksi ylipäätään olen menossa.

Olen kahden vaiheilla, mennäkö vai eikö mennä.. Kummassakin on omat puolensa, niin hyvät kuin huonotkin. Kummassa on paremmat? Luultavimmin yksin menemisessä, sillä silloin ilta voi mennä nappiin (tai olla täysi katastrofi). Mutta jos jään kotiin, on ilta pilalla joka tapauksessa.

No pitää vielä miettiä huomiseen saakka mitä teen.