Tuli eilen jotenkin kummallinen olo K:n suhteen..

Viikonloppuna tapasin baarissa "sattumalta" erään kundin, johon tutustuin jonkin aikaa sitten (yllättäen) eräässä toisessa baarissa. Kundi tuli ystäviensä kanssa varta vasten baariin, jossa olin omien ystävieni kanssa. En usko että hän olisi tullut sinne ilman mitään "hyvää syytä", eli minua.

Ensimmäisellä kerralla päädyin aivan kamalassa humalassa suutelemaan/pussailemaan/nuolemaan (miten kukakin haluaa käsittää asian) kyseisen kundin kanssa. Se tunne mikä niistä suudelmista jäi, oli aivan mahtava. Kemiat pelasivat aivan loistavasti (suudelmien suhteen), ja tuntui vain että haluan lisää. Se oli pehmeää, maukasta, toimivaa, himokasta..
Kundi pyyteli jatkoille, mutta järki sanoi että EI, EN OLE ENÄÄN NIIN HELPPO, joten menin yksin kotiin nukkumaan pääni selväksi. Toisaalta sekin, että minulla ja K:lla oli taas sutinaa laittoi vastaan, joten ajattelin myös K:ta vaikka emme seurustelekaan.

Nyt viikonloppuna se sama hyvän olon tunne tuli uudelleen. Se tapa millä kundi kosketti hiuksiani, niskaani ja se suudelma kertoi aivan kaiken. Tätä tunnetta kaipasin.
Sama tunne oli I:n kanssa, ja se oli aivan mahtava. Silloin olin ensimmäistä kertaa elämässäni aidosti onnellinen. Mutta onni kesti sen 2 viikkoa, jonka jälkeen kaikki palasi entiselleen.

K:n kanssa ei tätä värinää ole ollut. Tai ehkä aluksi on, mutta siitä on jo niin kauan etten muista tuntemuksiani, ainoastaan paskan olon jonka K ajattelemattomuudellaan/välinpitämättömyydellään tuotti.

Olemmeko K:n kanssa enemmänkin ystäviä, kuin rakastavaisia? Kaikki on rutinoitunutta, eikä intohimoa oikeastaan ole (tosin tämä saattaa johtua paljolti minusta, sillä olen K:n kanssa niin epävarma ja varautunut etten pysty tekemään aloitteita/ehdottamaan mitään "villiä" tms. Vai onko sitä koskaan ollutkaan..? Eipä taida), seksiä harrastetaan pari kertaa viikossa eli ei joka kerta kun näemme. Pusut (ilman kieltä) ovat pehmeitä, mutta suudelmat eivät toimi niin hyvin. Tiedän ettei se johdu minusta, sillä miksi muutaman muun ihmisen kanssa suudelmat ovat pelanneet sitten niin hyvin. K:n kieli ei siis ole vain niin pehmeä, vaan sen sijaan jäykkä.

TAHDON INTOHIMOA! TAHDON HELLYYDEN OSOITUKSIA! TAHDON KAUNIITA SANOJA! TAHDON PEHMEITÄ SUUDELMIA JOTKA LAITTAVAT HALUAMAAN NIITÄ LISÄÄ! TAHDON TUNTEA OLEVANI RAKASTETTUA JA TÄRKEÄ! TAHDON TUNTEA OLEVANI SEKSIKÄS! TAHDON KOKEILLA KAIKENNÄKÖISTÄ UUTTA JA TUHMAA! TAHDON OLLA EHJÄ! Sekä paljon muutakin..

Tämäkin on taas pelkkää valitusta, mutta enimmäkseen siihen tarkoitukseen tämä blogi onkin luotu. Ongelmia, ja niiden analysoitia.