Ja mitä jäi vuodesta 2007 käteen? Ei mitään erikoista. Olin onnellinen, olin surullinen, iloinen, vihainen, pettynyt, laiska, saamaton, aikaansaava, ahdistunut, masentunut, join liikaa, liikuin liian vähän, poltin liikaa, herkuttelin liikaa..

Alkuvuodesta huomasin, ettei ystäviäni todellisuudessa kiinnosta miten minulla menee. Surullista huomata, että ihmiset jotka ovat elämäni tärkeimpiä eivät tunnu ajattelevan minusta samoin. Väsymykseni, masennukseni sekä paha oloni kuitattiin olan kohautuksella. Ja silti jaksan yrittää heidän kanssaan edelleen. Tahtoisin kuitenkin kiittää erästä ystävääni, joka oli ystävistäni tukea antavin (joskin hieman enemmän olisin kaivannut silti). KIITOS <3

Miehiä oli ja meni.
Alkuvuodesta oli pelkkää panemista erään entisen kanssa. Samoihin aikoihin K tuli taas kuvioihin. Kummankin kundin kanssa jutut lopahtivat, jolloin K satutti minua kiitettävän paljon.
Näiden jälkeen kävin erinäiseten kundien kanssa kahvilla/elokuvissa/syömässä, mutta kukaan heistä ei oikein napannut kunnolla.
Ennen kesää tuli taas uusi kundi kuvioihin, ja juttua jatkui noin 3kk ajan, jolloin myös K:n kanssa juttu alkoi uudelleen. Toinen kundi jäi omaan arvoonsa jossain vaiheessa, ja kunnollinen seurustelu K:n kanssa alkoi.
Petin K:ta, ja viikon päästä erosimme. Tästä viikko eteenpäin, tapasin I:n baarissa ja elin 2 viikkoa elämäni onnellisinta aikaa. I:lle tahtoisin sanoa jos joskus häneen törmään: Miksi vitussa se oli niin vaikeaa sanoa ettei kiinnosta? Kiitos kuitenkin kun näytit miltä onnellisista ihmisistä tuntuu.
Meni pari viikkoa ja palasimme K:n kanssa yhteen, ja muutaman kuukauden päästä erosimme taas.
Viime viikolla tapasin taas uuden kiinnostavan kundin, mutta tuleva kolmiodraama ei sinäällään suuremmin kiinnosta.. No katsotaan nyt, että mitä siitä tulee vai tuleeko mitään.

Siinä on tiivistettynä tämän vuoden miespuoliset suhteet. 1 yhden yön, 3 uutta "säännöllisen epäsäänöllistä" ja 1 vanha.

Toivottavasti vuosi 2008 tulee parempi 2007

Lisättäköön näin jälkukäteen muutama asia jotka tulivat mieleeni viime vuodesta.
Töissä sain palkankorotuksen, joka tuli TODELLA TARPEESEEN. Nyt vain odottelen seuraavaa korotusta, sillä ei sitä rahaa vieläkään jää pakollisten menojen jälkeen käteen että saisin säästettyä kunnolla. No ehkä sitten kun olen iso :)
Aloin myös hieman epäilemään, että äidilläni olisi alkoholi ongelma sekä masennusta. Meillä kotona vanhemmat ovat aina juoneet muutaman oluen/paukun iltaisin (myös arkisin), mutta nyt se kulutus näyttää olevan aika paljon. Oluet avataan aikaisemmin kun olin nuorempi, ja sitä myös juodaan enemmän. En oikeastaan osaa tehdä asialle mitään..