Tulipas sitä käytettyä työpäivää eilen aktiivisesti hyväkseen. Eksyin eilen maikkarin Helmi sivuille ja päädyin lukemaan artikkelia jossa kerrottiin posliinin villitsevän makuuhuoneessa. Artikkelin lopussa oli tietenkin linkki Helmi kaupan sivuille. Karvojen postosta aiheutunut kutina on ollut ajankohtaista jo viime viikonlopusta lähtien. Bikinirajaa tuli siistittyä hieman, ja ai jai mikä kutina sen jälkeen on ollut. Kutina tulee aina seuraavana päivänä, ja kestää viikon/pari. Olo on ollut erittäin epämukava jo monta päivää, vaikka olenkin yrittänyt rasvata paikkoja jotta kutina vähenisi. Onneksi en ole mitenkään karvaista sorttia(!), joten bikinirajan siistiminen höylällä ei oikeastaan ole edes tarpeellista. Joskus olen tehnyt sen virheen, että olen höylällä ohentanut karvoitusta hieman, ja sama viikon/kehden sietämätön kutina on iskenyt. Olenkin tullut siihen tulokseen että sakset ovat ehdottomasti parempi vaihtoehto tässä tilanteessa, joten kutinaa ei laisinkaan ilmaannu. Toisaalta ihmettelen kuitenkin sitä, että jos ajelen häpyhuulet kokonaan paljaaksi höylällä, kutinaa ei ilmaannu laisinkaan.

Ja nyt sitten itse "asiaan". Helmi kaupassa myytiin karvanpoisto voidetta, ja hetken mielijohteesta päätin sellaisen ostaa ja kokeilla. Ostin kuitenkin kyseisen tuotteen Kaalimadon sivuilta, ja mukaan tarttui hieman muutakin. Nyt sitten odottelen pakettia innolla! Jospa se olisi tullut jo tänään kunhan pääsen töistä. Kunhan vain saan ärtyneen ihon kuntoon, aion kokeilla karvanpoisto voidetta hieman (ja samalla elän toivossa ettei kutinaa ilmaantuisi!). Jos aine toimii, voisin yllättää K:n joku päivä..

Olen joskus aikoinaan saanut entiseltä poikaystävältäni V:ltä +20cm kovan tärisevän kaverin, mutta eipä sitä ole tullut kokeiltua kuin muutaman kerran. Nyt se on ollut kaapin pohjalla jo muutaman vuoden, sillä en yksinkertaisesti nauttinut vempaimen käytöstä vaikka yritin. Ja kun mitään räjähdyttäviä kokemuksia ei sillä aikaan saanut aikoinaan, eipä ole tullut halua kokeilla uudelleen. Käytön vähäisyyteen on omalla osallaan vaikuttanut lahjan antajakin, joka on hyväksikäyttäjäni.
Nyt kuitenkin tilasin itselleni pienen, pehmeämmän kaverin Kaalimadosta. Pitää nyt koittaa tutustua omaan seksuaalisuuteeni omin ehdoin, ja tavaroin jotka olen itse valinnut ja jotka miellyttävät myös ulkonäöllisesti. Jos tätä kautta pystyisin vapautumaan seksuaalisesti enemmän, olemaan rohkeampi, sanomaan mitä MINÄ haluaisin, sekä mikä minusta tuntuu hyvälle (tai ehkä tätä ennen pitäisi olla tyytyväinen omaan itseensä, ulkonäköönsä, koko pakkaukseen..).

Mielellään ottaisin vastaan vinkkejä mikä tuote olisi hyvä karvojen postoon, niiltä joilla kokemusta on :)