Vihdoin ja viimein on perjantai. Alkuviikko meni yllättävän nopeasti, kun oli paljon tekemistä, mutta torstai ja tämä päivä tuntuu matelevan. Toisaalta, miksi sitä viikonloppua tulee odotettua niin paljon?

Toisaalta, suunnitelmat Uuden kanssa taitaa mennä uusiksi. Tämän päivän treffit taitaa olla peruttu, eikä sille voi mitään. Harmi, sillä olisin mielelläni lähtenyt hänen kanssaan viettämään iltaa viihteelle. Jos vaikka viina olisi hieman rohkaissutkin.. En usko kuitenkaan että näin olisi ollut.

Eilen tuli taas tunnustus, että Uusi on ihastunut minuun korviaan myöten. Voin itsekin myöntää pitäväni hänestä, mutta en tunne samanlaista ihastusta häneen kun mitä tunsin I:hin. I:n kanssa oli alusta asti aika fyysistä, siis tulisia suudelmia, kosketuksia, läheisyyttä, seksiä.. Mutta Uuden kanssa emme (vielä) ole päässeet näin pitkälle. Luulen kuitenkin, että (jos ja) kun pääsemme samaan pisteeseen missä olin I:n kanssa, tunne Uutta kohtaan vahvistuu. Toisaalta, voimmeko koskaan päästä tähän jos Uuden exä kummittelee takaraivossani? Lisäksi jos exä ei poistu kuvioista, ei Uudesta ja minusta voi tulla mitään vakavaa. En tahdo alkaa sekoittamaan päätäni "taysin vieraan ihmisen" takia, kun yhteistä menneisyyttä ei kuitenkaan ole olemassa.
Toivon edelleen sormet ristissä että exä katoaisi kuvioista mahdollisimman pian! Mutta ottaen huomioon tuurini miesten kanssa, näin ei luultavasti ole tapahtumassa. Näin sanoo pessimisti sisälläni, mutta toivon silti.

Ihmettelen edelleen miksi en ole kuullut K:sta mitään sitten lauantain?
Pakko myöntää että meinasin jo eilen laittaa K:lle viestiä, mutta joku sisälläni laittoi vastaan. No toisaalta, Uusi kävi luonani eilen, ja keskityin mieluummin häneen kun K:hon.
Mutta nyt kun tiedän ettei treffit Uuden kanssa taida onnistua, haluaisin laittaa K:lle viestiä että mitä hän on tekemässä tänään jos vaikka tapaisimme. Suoraan sanottuna tästä tapaamisesta haluaisin ainoastaan läheisyyttä ja seksiä. Lähinnä seksiä kuitenkin. Eilisestä saakka on ollut pienoinen panetus päällä, ja tahtoisin siihen helpotusta. No en kuitenkaan kuole jos en saa seksiä, mutta olisihan se ihanaa tuntea joku sisällään parin viikon tauon jälkeen. K soveltuisi tähän tehtävään vallan hyvin.

No viikonlopun tavoite on vetää perseet ja nollata kunnolla. No mitään syytä nollaukseen ei ole. Janottaa vain niin kamalasti.