Tulipas aamulla mahtava fiilis, kun ajattelin laittaa uudet alusvaatteet päälle. Viikko sitten tuli uusittua alusvaatteita, ja nyt kun ne ovat vihdoin tulleet pesusta, ajattelin ottaa testikäyttöön.

Rintaliivit olivat hyvät (yllättäen kun kaupassa tuli niitä kokeiltua), MUTTA stringit olivat PIENET! Miten M koon stringit voivat olla liian pienet, kun perseeni ei kyllä ole L kokoa! ARGH, ahdistus. Ja kaikenlisäksi KUMMATKIN M koon stringit jotka olin ostanut, puristivat hieman liian paljon. Ei ne aivan älyttömän törkeältä näyttäneet, mutta eivät ne mukavat olleet jalassa. No odotan innolla kunhan kerkiän muita uusia kokeilemaan...

Paljonkohan tässä pitäisi oikein laihduttaa että perseeni olisi kokoa M. painoa on muutenkin liian vähän, tai oikeastaan saisin painaa melkein 10 kiloa enemmän, että olisin normaalipainoinen (BMI +20). Paitsi että nykyisin ei riitä että on alipainoinen, vaan pitää olla vitun alipainoinen tiettyjen vaatemerkkien kanssa että voi käyttää niitä.

Ja tämä ei kyllä ole ensimmäinen kerta kun vaatteiden koko merkintä on ollut perseellään. Joitakin vuosia sitten sain lahjaksi ihanan näköisen topin. Toppi oli  kokoa L, jota hieman ihmettelin kun en tosiaankaan ole yläkropaltani kokoa L, vaan S/M, ja toppi oli muutenkin hyvin pienen näköinen. Sain vaivalla topin päälleni, mutta se oli kuin makkaran kuori.
Pyysin pienintä sisarustani kokeilemaan toppia, joka silloin taisi olla kymmenen vuoden paikkeilla. Toppi mahtui juuri ja juuri hänelle, ilman että se näytti makkaran kuorelta.
Miten on mahdollista, että naisille tarkoitettu L koon toppi on sopivan kokoinen pienelle lapselle joka painaa +30kg?
Ehkä tämä toimii Aasiassa, jossa naiset ovat kooltaan pienempiä, mutta ei kyllä Suomessa.
Veikkaanpa etten tasan ole ainut jolle näin on käynyt.

Siinä oli aamu ahdistuksen purkaus.