En oikeen osaa sanoa mitään. Kerrottavaa olisi paljon, mutta sanat eivät vain meinaa muodostua kunnollisiksi lauseiksi. Saati sitten kunnolliseksi kokonaisuudeksi.

Nyt joulun aikana on tullut oltua todella vähän koneella, joka lähinnä johtui siitä etten ole ollut kotona lähes lainkaan. Juossut vain paikasta toiseen, ollut viihteellä, kärsinyt krapulaa, tai sitten kavereiden kanssa.

Aloitetaanpa sitten lauantaista.. Edellisessä kirjoituksessa tulikin sitten kerrottua että päädyin K:n luokse.. Ja miten näin kävikään..
Olin ystävieni kanssa lauantaina baarissa, ja K tuli samaan baariin.. Tiesin jo mennessäni baariin, että saatan törmätä K:hon, sillä kyseinen paikka on K:n ns. kantapaikka. Tosin en voi alkaa rajoittamaan menojani sen mukaan, jos vaikka sattumalta törmäisin häneen.
Mutta palataanpa alkuiltaan. Tiesin jo lähtiessäni, että tulen olemaan HYVIN humalassa illalla, ja niin kävikin. Alkuillalla oli silmäpeliä täysin vieraan kundin kanssa. Ensimmäinen ajatus kun huomasin kundin hymyilevän ja katsovan minu, että takanani on pakko olla joku muu jolle hymy oli tarkoitettu. No eipä siellä ketään ollut. Tiesin myös ettei hän voinut katsoa ketään ystävistäni, sillä heillä oli joko poikaystävät mukana tai sitten he olivat miehiä. Jatkoin siis silmäpelin pitämistä. Oli muuten hauska tunne :)
Kdotin kundin jossain vaiheessa iltaa, kun vaihdoimme ystävieni kanssa pöytää baarissa. Jossain vaiheessa iltaa löysin saman kundin uudestaan, ja kundikin huomasi minut ja hymyili taas. Ja sitten tulee se osio mistä olen ERITTÄIN YLPEÄ ITSESTÄNI: jätin ystäväni pöytäämme, ja menin juttelemaan kundin kanssa. Kaiken lisäksi kundin ja tämän kaverin luona oli 2 blondia, jotka eivät alkuillasta olleet heidän kanssaan. Kävelin siis pokkana koko porukan luokse ja sanoin moi! Blondit katosivat aika nopeasti :D Jäin sitten juttelemaan kundin kanssa kahdestaa.

Sellaiset ihmiset joiden itsetunto on kohdillaan, eivät välttämättä käsitä mitä ihmeellistä on jos menee keskustelemaan vieraan ihmisen kanssa baarissa. Mutta jumalauta kun mun itsetunto on viety jo vuosia sitten, ja kerrottu ainoastaan miten paljon minussa on vikaa, niin eipä se paljoa kannusta tekemään minkäänlaista aloitetta kenenkään suhteen (poikkeuksena on jos kundi on lähestynyt ensin minua, niin sen jälkeen saatan pyytää kahville tms.). Ja nyt sitten menin juttelemaan täysin vieraan kundin kanssa, niin se on TODELLA ISO ASIA MINULLE! Se että kundi halusi keskustella kanssani, ja (luultavimmin) viihtyi seurassani, nosti itsetuntoani todella vähän, mutta nosti kuitenkin.

Törmäsin sitten K:hon jossain vaiheessa iltaa (ei mitään hajua mihin aikaan..), ja hän tuli luokseni. Sanoin kundille, että tulen kohta hänen luokseen, mutta en missään vaiheessa palannut. Ja tajusin vasta myöhemmin etten edes pyytänyt kundin numeroa.. Joten se siitä sitten. Keskustelimme K:n kanssa, ja nyt on pakko myöntää etten muista mitä kaikkea olen hänelle selittänyt. Jossain vaiheessa löin K:ta baarissa ollessamme.. En muista mitä hän on sanonut, että näin on tapahtunut.. Mutta yllättäen hän ei pitänyt siitä. Päädyin jotenkin lähtemään K:n mukaan (taisin kysyä häneltä ottaisiko hän minut mukaansa, mutta en ole aivan varma tästä).

Päästyämme K:n luokse, muistan itkeneeni. Jälkikäteen ajateltuna, olin melkein hysteerinen. En vain saanut lopetettua itkemistä, ja henkisesti oli todella paha olo. No eipä tämä ollut ensimmäinen kerta kun itken K:lle (toivottavasti viimeinen kuitenkin).

Harrastimme seksiä, ja se oli ehdottomasti parasta mitä meillä koskaan oli ollut (muistaakseni).

Aamulla olo oli kuin kuolleella. Se krapula oli aivan kamala. Oksetti, heikotti, paha olo.. Tosin rankempiakin on ollut.. Pääsin sitten jossain vaiheessa kotiinkin saakka.

Kun lähdin K:n luota, olo oli ehdottomasti parempi henkisesti meidän suhteemme. Asioista puhuttiin taas enemmän ja ehkä avoimemmin kuin aikaisemmin (vaikka en muista läheskään kaikkea..). Eikä se lähtökään tuntunut niin pahalta, kuin luulin. Oli kuin kivi olisi pudonnut sydämeltä.

Päädyin kuitenkin panemaan K:n kanssa jouluaattona uudestaan, ja eilen hän otti taas yhteyttä.. Niistä sitten myöhemmin taas lisää. Nyt ei jaksa kirjoittaa enempää..

Mutta se että lähestyin vierasta kundia, lämmittää mieltäni pitkään :) Sain siitä uusia voimia.