Enpä tiedä minkä älynväläyksen sain eilen, mutta päätin lopettaa tupakoimisen. Nolla linjalla en tänään ole ollut, mutta päivän saldo on 3 tupakkaa. Tosin tähän mennessä päivää olisin polttanut jo 10+ ja illalla vähintään saman verran, riippuen siitä mitä teen ja kenen kanssa.
Hain eilen kaupasta nikotiini purkkaa ja joitain tabletteja. Purukumia voisin kuvitella käyttäväni, mutta ne kielen alle laitettavat tabletit eivät kyllä ole mun juttuni, ainakaan maun puolesta. Laastarit eivät tule käyttööni, sillä haluan jotain "tekemisen korviketta" tupakalle jonka jätän polttamatta.
Nyt todellakin kaipaisin kannustusta lopettamiseen! Tuntuu vain niin turhauttavalle ettei kukaan lähipiirissäni usko siihen että pystyisin lopettamaan. Omalla tavallaan tämä antaa enemmän tarmoa lopettamiseen, sillä haluan näyttää heille että mä oikeasti pystyn siihen. On tietenkin se puoli myös, että kun kukaan ei usko että pystyn siihen, en sen vuoksi jaksaisi yrittääkään.
Kaipa se olisi aika lopettaa, kun on sitä tullut sauhuteltua kuitenkin jo 7 vuotta vakituisesti..

Asunto on muuten ihana! Muutto on vain vienyt paljon aikaa. No sellaista se on kun on vain 1 ihminen purkamassa, pakkaamassa ja laittamassa tavaroita paikoilleen. Onneksi sain ystäviltäni siivous apua, ja K kavereineen raahasi suurimmat huonekalut.
Pakko taas jatkaa tavaroiden laittamista paikoilleen. Kyllä tästä vielä hyvä tulee :)