Hengissä ollaan edelleen. Aikaa on vain ollut aivan liian vähän päivitykseen, ja toisaalta mitään "valittamista" ei ole ollut, joten mitään "kerrottavaakaan" ei ole ollut.

K:n kanssa menee edelleen hyvin :) Viime viikolla oli ensimmäinen isompi tappelu pitkästä aikaa, mutta sekin oli ja meni. En tiedä missä oli vika, johtuiko siitä että K oli tehnyt pitkän päivän töissä ja oli väsynyt, vai se että koko illan pääni sisällä oli outo olo. Ehkä kummastakin.
Se ilta oli jotenkin outo omalta osaltani. Kun juttelin K:n kanssa, tuntui etten se ole minä joka puhuu. Tosi outo fiilis. Silloin tällöin on ollut sellainen olo etten tunnista läheisiä ihmisiäni. Tiedän heidän olevan keitä ovat, mutta jotenkin he tuntuvat vierailta, tai näyttävät vierailta. Pelottavaa että se vierastaminen ja outo olo tulivat myös omaan itseeni. Vaikea selittää mutta..

Kamala väsymys taas menossa. Viikonloput alkavat olemaan ehkä liiankin rankkoja. Vaikka ikää ei olekaan kuin +20, joka viikonloppuinen rymyäminen baareissa, ja aamuun asti valvominen alkavat käydä voimille. Varsinkin kun samaa on jatkunut jo useamman vuoden ajan. Voikohan viikonloppu kännäilystä tulla burn out? x) Kaipa sitä pitää pikkuhiljaa ottaa vähän rauhallisemmin, juoda muutama vähemmän ja lähteä kotiin ennen pilkkua, ja mennä suoraan nukkumaan. 4 tunnin yöunet ovat aivan liian vähän viikonloppuisin, ja siihen päälle kun lisätään kamala krapula niin seuraava alkuviikko on jo pilattu..

Tuli taas säädettyä viikonloppuna, mutta siitä sitten myöhemmin.. Ei mitään vakavaa mutta kuitenkin pitää hieman vuodattaa.