Tuli tehtyä maikkarin helmi sivuilla aika ajankohtainen testi.. Olen tehnyt saman testin reilu kuukausi sitten, ja vastaus oli Uskollinen, nyt olen Narkomaani. Voi vittu. No joo, ehkä näihin nettitesteihin ei kuitenkaan kannata luottaa liikaa.

Tunnenarkomaani
Tuntuuko sinusta siltä, että rakastumisen alkuhuuman haihduttua rakkaus on kokonaan kuollut? Tunnenarkomaani kaipaa rakastumisen tuomia endorfiineja, eikä koskaan saa liikaa läheisyyttä ja hellyyttä. Oman olemassaolon vahvistaa toisen ihmisen silmistä säteilevä ihailu, ja kumppanin tärkein tehtävä on osoittaa hyväilyin ja hellyydenosoituksin, että juuri sinä olet hänen elämänsä keskipiste.

Muuten niin herkkää ja suloista & mutta entä sitten kun sille kumppanille sattuu kiireisempi työputki päälle ja hän ei ehdikään huomata sinua joka käänteessään? Tunnenarkomaani tunnustaa vain omien tarpeittensa oikeellisuuden ja hairahtaa helposti vieraaseen syliin heti, jos kotirintamalla vähän viilenee.

Et ehkä vielä ole pettänyt rakkaintasi, mutta testituloksesi perusteella persoonassasi piilee vahva taipumus riippuvaisuuteen tunteista ja hellyydestä. Muista, että läheisyydestä voi tulla vankila, jos se muuttuu vaatimukseksi. Rakkaus ei katoa, vaikka siitä ei joka hetki puhuisi  etkä sinä lakkaa olemasta tärkeä, vaikka sinua ei aivan joka hetki  huomioitaisikaan. Opettele seisomaan tukevasti omilla jaloillasi, niin huomaat ettet enää tarvitsekaan toisen jatkuvaa huomiota ollaksesi itseesi ja elämääsi tyytyväinen. Silloin hellyydestä ja läheisyydestä tulee ilo ja nautinto, eikä ikävä velvollisuus.

Rakkaus on kahdensuuntainen virta. Vain sellainen liitto on pysyvästi onnellinen, jossa kumpikin puoliso asettaa toisen tarpeet omiensa edelle. Jos sinä jäät mittaamaan sitä, miten hyvin puolisosi huomioi Sinun tarpeesi, on keskinäinen virtauksenne jo muuttunut yksisuuntaiseksi. Kannattaa muistaa myös se, ettei omista valinnoistaan voi koskaan syyllistää toista ihmistä. Sinun petoksesi ei ole kumppanisi vastuulla.