väsymys vaan jatkuu. on tullu nukuttua tosi huonosti, huonommin kun yleensä. kamala kiire ollu koko ajan, ja yöllä tulee heräiltyä parin tunnin välein. aamulla kun kello soi, ei millään jaksaisi nousta. antaisin melkein mitä vain, jotta voisin vain nukkua.

eilen tuli oltua yhteyksissä uuden kanssa. BLAAH! ilmaisin oman pettymyksen kundia kohtaan. vastaukseksi sain vain marttyyri viestejä. "kun hän on niin huono ihminen, ja hänellä ei mene hyvin, mikään ei kiinnosta, kaikki vain masentaa, kaikki tuntuu turhalta.."
olisi tehnyt mieli sanoa: ei kuulu mulle, ei kiinnosta, valita jollekin muulle! mutta ilmaisin asian hienotunteisemmin, mutta silti jätin viimeiseen viestiin vastaamatta. terapeutiksi en rupea ihmiselle, joka ei ole ystäväni vaan kundi jota tapailin. olisin voinut kuunnella, yrittää ymmärtää, neuvoa, lohduttaa jne. jos uusi olisi vielä kuvioissa. mutta kun ei ole, niin ei vittu kiinnosta.
olisin edelleen kaivannut selityksen, mutta en saanut sitä. en edes myöntävää vastausta siihen että juttumme (mikä lie sitten olikin) on nyt ohi. ainoastaan pelkkää valitusta oman elämän ja olon kamaluudesta.

k:n kanssa on myös ollut aika hiljaista. tai no, perjantaina tuli perinteiset puhelut ja viestit pilkun aikaan, mutta siinä kaikki.
jollakin tasolla olen tyytyväinen siihen "mitä meillä on nyt k:n kanssa". näemme, panemme, ja olemme yhteyksissä säännöllisen epäsäännöllisesti. toisaalta, olisin vielä tyytyväisempi jos samaan aikaan pyörisi kuvioissa joku toinenkin kundi.. ei mitään vakavaa kummankaan kanssa, muttei tarvitsisi olla niin paljoa yksin. olen sika, tiedän.
toisaalta en ole tyytyväinen siihen mitä olemme k:n kanssa nyt. meistä ei kumpikaan seurustele. k:lla ei ole ollut muita sen jälkeen kun erosimme. noh, itselläni "oli" uusi, mutta sekään ei mennyt edes panemiseen saakka. ainut mitä voin k:n kanssa tehdä, on luottaa siihen ettei tämä kestä.
en välttämättä haluaisi seurustella k:n kanssa taas, mutta haluaisin nähdä häntä enemmän. toisaalta jos näkisimme enemmän, juttumme voisi melkein luokitella seurusteluksi sitten. en tiedä.

mä alan olemaan niin väsynyt ettei ajatus oikein luista järkevästi. tänäänkin joudun juoksemaan paikasta toiseen koko illan. jos pääsisi 10 aikaan istumaan kunnolla aloilleen niin se olisi jo hyvin.

liian paljon pyörii asioita päässä. jos jatkaisi kun oon enemmän hereillä..