Ai niin, ihan unohdin puutteen lomassa mainita, olin eilen kahvilla erään kundin kanssa..
Ihan hyvin se meni (kai?). Käväistiin kahvilla ja juteltiin reilun tunnin verran.. Ei oikeastaan sovittu muuta kuin että ollaan yhteyksissä.

Mitä tästä voi sitten päätellä? Pitääkö odottaa että jos kundi ottaa yhteyttä? Odottaako hän että otan yhteyttä häneen? Hmm.

Menihän se ihan hyvin, mutta olihan noita pieniä hiljaisia hetkiä kuitenkin. Mielestäni hiljaiset hetket ovat aivan luonnollisia tuossa tilanteessa, kun kumpikin on vieras ihminen toiselle.

Onko kaikilla hiljaisia hetkiä?
Kun tapasin I:n baarissa, kummatkin olivat (enemmän tai vähemmän) humalassa, ja silloinhan "ollaan puheliaita". Juttu luisti niin hyvin että lähdin hänen mukaansa. Juttu luisti hyvin seuraavana aamuna, ja 2 viikoa eteenpäin. Se 2 viikkoa oli elämäni onnellisinta aikaa. Säälittävää sanoa se ääneen. Mutta koskaan kukaan ihminen ei ole tehnyt minua niin onnelliseksi.

Mutta tämän uuden kundin kanssa juttu ei luistanut NIIN hyvin. Kumpikaan meistä ei taida olla mikään super puhelias, jolla on kaikille ihmisille (ainakaan uusille) paljon asiaa.

Kyllä mä voisin uudestaankin lähteä kyseisen kundin kanssa kahville. Ehkä se juttu luistaisi sitten paremminkin. Mutta en mä siihen kuole, jos tää kahvittelu jäi vaan tohon yhteen kertaan.