Ihanaa palata takaisin arkeen. Viimeisten 2 viikon aikana krapula on tullut liiankin tutuksi. Tuntuu että joka toinen päivä olen ollut juomassa, ja joka toinen on mennyt krapulassa.. Olen juonut liikaa, ja syönyt aivan liian vähän.
Uuden vuoden jälkeinen krapula oli kaikista pahin. Oksettava olo lähti vasta siinä vaiheessa kun menin nukkumaan, mutta tänään se on tullut takaisin :/ Kaipa se parempi päivä koittaa huomenna..

Olen nyt 2 viikon aikana tullut siihen tulokseen, että vietiä miesten puolelta olisi PALJON jos niin tahtoisin. Mikä taas tuntuu omalla tavallaan oudolta sillä näin ei aina ole ollut (vai onkohan?), mutta..
En tiedä mistä se kaikki flirtti kumpuaa sisältäni, mutta onneksi olen löytänyt sen :) Johtuisikohan osittain siitä, että kiinnitän ihmisiin enemmän huomiota (katsoessani heitä), sekä se että hymyilen enemmän (enkä näytä siltä että olen kyrpä otsassa). Myös se ensimmäinen kerta kun menin juttelemaan vieraalle kundille teki itsetunnolleni hyvää, ja nyt yritänkin nostaa sitä hieman lisää.

Ja sitten treffeihin. Kävimme viikonloppuna syömässä eräässä ravintolassa, ja ihan mukavaa oli mutta.. En tiedä, välimatkamme on mielestäni hieman liian pitkä, enkä halua suhdetta jossa voi nähdä ainoastaan viikonloppuisin. Toisaalta sekin, että kundi oli netin kautta "löydetty", niin kuva jonka näin ennen tapaamistamme, ei ollut aivan tuorein. Jos nätisti sanotaan, niin kundista saattoi huomata että ruoka-aikaan ollaan oltu kotona. En vain tunne vetoa ylipainoisiin ihmisiin, kun itsekin olen hoikka.
Olisin kyllä voinut tavata kundin uudestaankin, mutta  tapasin viikonloppuna kiinnostavamman kundin baarissa. Ajattelin laittaa kundille viestiä, jossa kerron palanneeni entiseni kanssa yhteen, joten en voi tavata häntä enään. Kyllä, ajattelin valehdella, entiseen vetoaminen on helppoa eikä siinä paljoa tarvitse selitellä.

Ja sitten uusimpaan tuttavuuteeni. Viikonloppuna tuli baarissa pidettyä silmäpeliä muutaman kundin kanssa, ja päädyin sitten juttelemaan yhden niistä kanssa. Kundi oli söpö, ja mukava, ja numeroitakin tuli vaihdettua. Olemme nähneet nyt muutamaan kertaan, ja mukavaa on ollut.
Kuitenkin kundista on löytynyt 1 paha vika, nimittäin entinen tyttöystävä. Kundi on aivan liian kiltti tälle, ja nyt mietinkin kannattaako ryhtyä niin monimutkaiseen suhteeseen.. Haluaisin kertoa muutaman hassun jutun, ja enemmän tästä tulevasta (?) kolmiodraamasta, mutta en uskalla sillä pelkään tulevani tunnistetuksi.
Mutta jos päätän alkaa sekoittamaan pakkaa, voi käydä niinkin että saan pahasti siipeeni. En tiedä mitä tehdä. Kiva, ja söpö kundi mutta entinen on suuri ongelma.
No jos tapaan kundin muutaman kerran vielä, niin ei siinä voi mitään menettää kuitenkaan.