Taisinpa hieman huijata tossa edellisessä kirjoituksessa, kyllä mulla on paha olo sen takia ettei meistä voi Uuden kanssa tulla mitään. Luulin ettei se satu paljoa jos homma menee vituiksi kuukauden tuntemisen ja varuillaan olemisen kanssa. Olin väärässä. Nyt se vasta alkaa sattumaan.

Tuntuu vain niin turhauttavalta kun meissä kummassakaan ei ole mitään vikaa toisen mielestä, miksi homma ei toimisi. Ainut vika on exä. Vittu.
Turhauttavaa ettei voi tehdä mitään mikä korjaisi asiat. Ainut joka jotain voisi tehdä on Uusi itse, ja valitettavasti hän ei taida pistää pistettä exälleen. MIKSI? Koska hän on sanansa mittainen mies, ja kärsii typeristä lupauksistaan.
Miksei hän vain voisi sanoa exälleen että valitettavasti joutuu pettämään tämän lupauksensa? En alun alkaen edes ymmärrä miksi hän on luvannut tälläistä.

Jos voisin, tekisin asialle jotain. Mutta en pysty tekemään mitään. Paha olo :(

Kaikki muut asiat ovat yleensä kunnossa ja menevät omalla painollaan, mutta kaikki suhteet miehiin kusee aina. En ymmärrä miksi? Kaikki asiat eivät vain voi mennä putkeen kohdallani.

Kävin äsken tupakalla, ja takki tuoksuu ihan Uudelle.. Pidin siitä tuoksusta.

I'm not calling for a second chance,
I'm screaming at the top of my voice
James Blunt, Same mistake

No taidanpa ottaa yhteyttä K:hon, käydä suihkussa ja mennä hänen luokseen panemaan, jos olo vaikka sillä hieman helpottuisi. Ei se helpotu, mutta jos kuitenkin..